En kæmpe lettelse for dem der styrer vagtplanen
DELTAPLAN CLASSIC
Log ind
Tilmeld ny virksomhed
En Afdelingsbaseret vagtplan som kan håndtere én eller flere adskilte afdelinger på arbejdspladsen. Bl.a. med timeregistrering, stempelur, timebank, lønprocenter, ferieplan og løn eksport til lønbureau.

Bruges bl.a. af...
...Caféer, Diskoteker, Restauranter, Butikker, Hoteller, Opholdssteder, Kiosker, Forlystelser...

» Læs mere
» Referencer
DELTAPLAN ROUTE
Log ind
Tilmeld ny virksomhed
Kundeorienteret vagtplan som specielt er velegnet til arbejdspladser, hvor medarbejderne arbejder hos forskellige faste kunder. Bl.a. med udtræk til løn samt udtræk af faktureringsgrundlag.

Bruges bl.a. af...
...Vagtselskaber,
Rengøringsselskaber og Vikarbureauer...

» Læs mere
» Referencer
DELTAPLAN CC
Log ind
 
 


» Prøv Deltaplan gratis
 
» Forside
» KORT om DELTAPLAN
» MERE om DELTAPLAN
» Personlig tilpasning
» Priser
» Referencer
 
» Se intro video
 
» Gratis prøveperiode
» Support
» Privacy Policy

Hvad er DELTAPLAN?
Et online vagtplansystem, der sparer tid og gør det nemt for arbejdspladsen at lægge vagtplanen, håndtere vagtbytte og give besked til medarbejderne!

Altid online DELTAPLAN er et 100% internetbaseret vagtplansystem, hvor vagtplanen kan styres fra en hvilken som helst computer med internetadgang - hjemme eller på arbejde.
Spar tid DELTAPLAN sparer lederen for meget tid i forbindelse med fastlæggelse af vagtplanen, vagtbytte og afsætning af ledige vagter.
Medarbejderen viser interesse... I "Classic" og "Route" kan medarbejderen sætte egne vagter til bytte og vise interesse for ledige vagter og vagter som er sat til bytte af andre medarbejdere. Herefter kan lederen hurtigt få bemandet de ledige vagter og godkende eller afvise et ønske om vagtbytte.
...eller booker sig selv ind I "CC" er det derimod medarbejderen selv, der booker sig ind på de ønskede vagter.
Fuld kontrol
& Overblik
Det er let at ændre i vagtplanen, og lederen har fuld kontrol over hver vagt og vagtbytte. Ændringerne kan ses omgående på Internettet, og medarbejderen har derfor altid et klart overblik over sine egne vagter og ledige vagter.
Effektiv kommunikation Den indbyggede beskedcentral gør det let at informere om ledige vagter, vagtændringer m.m.

SMS og e-mail sendes hurtigt og meget enkelt til en eller flere medarbejdere - direkte fra computeren.

Det er også muligt at lægge onlinebeskeder ud, som ses straks efter login på DELTAPLAN.
Sikkerhed DELTAPLAN ligger på en af Danmarks mest sikre og mest driftstabile servere med 24-timers overvågning, disk mirroring og daglig backup.
CLASSIC - Hvad er Specielt for DELTAPLAN Classic?
Afdelingsbaseret DELTAPLAN Classic er afdelingsbaseret, hvilket giver mulighed for at håndtere vagtplaner for én eller flere forskellige afdelinger i det samme system.

Administratoren definerer hvilke medarbejdere der må arbejde i hvilke afdelinger, og én medarbejder kan være tilknyttet én eller flere afdelinger på samme tid.

Det er enkelt at dele medarbejdere mellem afdelingerne, og sørge for at de ikke bliver dobbeltbooket!

Lønprocenter udregnes for hele arbejdspladsen eller for hver enkelt afdeling, og sørger for, at den fremtidige vagtplan overholder de indlagte budgetter.

Det indbyggede stempel-ur (tillægsmodul) kan bruges dels som regulært stempel-ur (f.eks. på diskoteker, barer, restauranter etc.) hvor medarbejderne kommer og går "hele døgnet". Men det kan også anvendes som Flex-tids-ur på f.eks. kontorer, hvor medarbejderne ikke nødvendigvis har helt skemalagte vagttider. Lederen kan dagligt, eller når som helst, godkende og overføre tiderne til vagtplanen, så det er stempel-urets tider der gælder til lønudtrækket eller timebanken.

Medarbejderen kan vise interesse for vagter i afdelinger som han/hun er tilknyttet, og derved aktivt hjælpe til at få afsat ledige vagter uden at skulle "pushes" af en leder.

Det er lederen der skal give grønt lys for den endelige overtagelse af den ledige vagt eller byttevagten.

Hver afdeling kan have sin egen administrator som ikke nødvendigvis har adgang til alle vagter i alle afdelinger.

Differentierede lønsatser, individuelle tillæg og en detaljeret lønrapport, gør det nemt at lave udtræk til løn som kan importeres direkte i flere lønbureauer bl.a. Dataløn, Proløn og Danløn.

Bruges bl.a. af...
...Hoteller, Supermarkeder, Caféer, Diskoteker, Museer, Opholdssteder, Kiosker, Forlystelsesparker og andre arbejdspladser med varierende arbejdstider eller løst tilknyttet personale.
  » Læs mere om DELTAPLAN
ROUTE - Hvad er specielt for DELTAPLAN Route?
Kundeorienteret DELTAPLAN Route er kundeorienteret (eller ruteorienteret om man vil).

Det betyder at man kan oprette kunder eller ruter, og derefter tilknytte vagter til disse kunder eller ruter.

Medarbejderen kan vise interesse for vagter og sætte egne vagter til bytte. Men det er administratoren der skal give grønt lys for den endelige overtagelse af den ledige vagt eller byttevagten.

Differentierede lønsatser og en detaljeret lønrapport, gør det nemt at lave udtræk til løn.

En speciel rapport med udtræk af timer for hver enkelt kunde, gør det endvidere enkelt at fakturere kunder på baggrund af den eksisterende vagtplan. Udtrækket kan vedlægges den endelige faktura som detaljeret dokumentation.

Bruges bl.a. af...
...Vagtselskaber, Rengøringsselskaber og mindre Vikarbureauer.
  » Læs mere om DELTAPLAN
CC - Hvad er specielt for DELTAPLAN CC?
Opgaveopdelt DELTAPLAN CC er opgaveopdelt eller vagttypeorienteret om man vil.

Man kan oprette forskellige "opgaver" eller "vagttyper" som f.eks. kræver forskellige kompetencer.

Når først det er defineret af administratoren, hvem der må arbejde med hvilke vagttyper, så kan medarbejderen selv "booke" sig ind på de ledige vagter som er tilgængelige.

DELTAPLAN sørger for at en medarbejder ikke får vagter der overlapper hinanden.

En medarbejder kan ikke sætte sine vagter til bytte.

Bruges bl.a. af...
...Telemarketing Bureauer, Out- & Inbound Servicecentre.
  » Læs mere om DELTAPLAN
Øvrige generelle funktioner for "Classic", "Route" og "CC"
Aktiviteter Virksomhedens aktiviteter kan lægges ind på dato og med angivelse af klokkeslet samt en uddybende beskrivelse af aktiviteternes indhold.

Medarbejderne kan også se aktiviteterne på deres egen vagtplan, og har derved et bedre overblik over dagens arbejdesopgaver eller generelle aktiviteter.

Rapporter Rapportdelen i DELTAPLAN er meget fleksibel. Man bestemmer selv hvilke informationer der skal trækkes ud i rapporterne blot ved at krydse de ønskede felter af.

"Classic", "Route" og "CC" har forskellige generelle rapporter, og der er altid mulighed for at bestille specialsyede rapporter til arbejdspladsens egne formål, hvis de ikke er dækket ind af de generelle rapporter.
Adressekartotek Adressekartoteket indeholder alle praktiske oplysninger om medarbejderen, og man har på den måde altid adgang til informationer om medarbejderen (også der hjemme).

Medarbejderne kan gives adgang til en del af oplysningerne om deres kolleger, så som adresse, telefon og e-mail til de andre medarbejdere. Det gør det lettere for medarbejderne selv at kommunikere indbyrdes vedr. vagter, vagtbytte og andre aktiviteter.

Skabeloner Ved at bruge skabeloner, lægges vagtplanen meget hurtigt.
3 klik - og du har lagt vagtplanen for en uge.
Personligt brugernavn og password Alle tilknyttede medarbejdere og ledere har et personligt brugernavn og password, som skal bruges når de logger ind på DELTAPLAN.

Det er administratoren der bestemmer hvem der skal have adgang til f.eks. at ændre i vagtplanen, sende sms, håndtere vagtbytte og ferieplan m.m.

Hvad kræver det at bruge DELTAPLAN? En PC eller Mac med internetforbindelse!
DELTAPLAN skal ikke installeres på computeren. Vagtplanen kan derfor styres fra en hvilken som helst computer med internetadgang - hjemme eller på arbejde.
DELTAPLAN® ApS      CVR: 33046537      Telefon: 46 93 39 04      E-mail: support@deltaplan.dk

© 2006-2019. Alle rettigheder forbeholdt DELTAPLAN ApS