» Forside
 


DELTAPLAN - en kæmpe lettelse for dem der styrer vagtplanen!

 
 
Altid online
Deltaplan er en 100% web-baseret vagtplan, som styres fra en hvilken som helst computer (PC eller Mac) med internetadgang - hjemme eller på arbejde.  
 
Spar tid

Deltaplan sparer lederen for meget tid i forbindelse med vagtplanlægning, vagtbytte, bemanding af ledige vagter og udtræk til løn.

 
 
Skabeloner

Vagtplanen lægges med få klik ved hjælp af skabeloner, og medarbejderne kan spille en aktiv rolle bl.a. i forbindelse med bemanding af ledige vagter, hvilket sparer lederen en del telefonopkald.

 
 
Udtræk til løn

Lønrapporten sammenregner automatisk timer, lønsatser og tillæg pr. medarbejder, og kan importeres direkte hos jeres eget lønbureau.

 
 
Effektiv
kommunikation
Den indbyggede beskedcentral gør det nemt at informere medarbejderne om nye vagtplaner eller andre vigtige beskeder. SMS og e-mail sendes hurtigt og meget enkelt til én eller flere medarbejdere, eller grupper af medarbejdere - direkte fra computeren.  
 
Fuld kontrol & Overblik
Det er let at ændre i arbejdspladsens vagtplan, og lederen har fuld kontrol over hver vagt og hvert vagtbytte. Ændringerne kan ses omgående på Internettet, og medarbejderen har derfor altid et klart overblik over sine vagter.  
 
Rapporter
De indbyggede rapporter gør det nemt at lave forskellige udtræk over timeforbruget i forskellige afskygninger.  
 
Sikkerhed
Deltaplan ligger på en af Danmarks mest sikre og mest driftstabile servere med 24-timers overvågning, disk mirroring og daglig backup.  
 
Husk prisen
Uden sammenligning - Danmarks bedste pris! Se vores priser hér: Priser  
 
Prøv det
gratis og uforpligtende
 
 
Se intro video
 
 
Tjek vores referencer
» Referencer  
       
 
DELTAPLAN ApS • E-mail: kontakt@deltaplan.dk • Telefon: 46933904
 
» Forside