Lidt mere om DELTAPLAN online vagtplan

Spar tid

DELTAPLAN sparer lederen for meget tid i forbindelse med fastlæggelse af vagtplanen, vagtbytte og afsætning af ledige vagter.

Medarbejderen deltager aktivt

Medarbejderen kan sætte egne vagter til bytte og vise interesse for ledige vagter og vagter som er sat til bytte af andre medarbejdere. Herefter kan lederen hurtigt få bemandet de ledige vagter og godkende eller afvise et ønske om vagtbytte.

Fuld kontrol & overblik

Det er let at ændre i vagtplanen, og lederen har fuld kontrol over hver vagt og vagtbytte. Ændringerne kan ses omgående på Internettet, og medarbejderen har derfor altid et klart overblik over sine egne vagter og ledige vagter.

Effektiv kommunikation

Den indbyggede beskedcentral gør det let at informere om ledige vagter, vagtændringer m.m. DODs (Daglig Online Dialog), SMS og e-mail sendes hurtigt og meget enkelt til en eller flere medarbejdere - direkte fra computeren. Det er også muligt at lægge onlinebeskeder ud, som ses straks efter login på DELTAPLAN.

Sikkerhed

DELTAPLAN ligger på en af Danmarks mest sikre og mest driftstabile servere med 24-timers overvågning, disk mirroring og daglig backup.


Alle tilknyttede medarbejdere og ledere har et personligt brugernavn og password, som skal bruges når de logger ind på DELTAPLAN.

Afregning til løn

Når der skal køres løn, kan timer, satser, tillæg, månedsløn osv. eksporteres direkte til det lønbureau I anvender.

APPs

Der kan downloades APPs til Android og iPhone på hhv. GooglePlay og App Store.

Rapporter

Der findes forskellige rapporter i DELTAPLAN med statistik mm, som kan trækkes for de periode man ønsker at se.

Adressekartotek

Medarbejderne kan gives adgang til at kunne se kontaktoplysninger om kollegerne på arbejdspladsen.

Aktiviteter

Virksomhedens aktiviteter kan lægges ind på dato og med angivelse af klokkeslet samt en uddybende beskrivelse af aktiviteternes indhold.


Medarbejderne kan også se aktiviteterne på deres egen vagtplan, og har derved et bedre overblik over dagens arbejdesopgaver eller generelle aktiviteter.

Altid online

DELTAPLAN er et 100% internetbaseret dansk udviklet vagtplansystem, hvor vagtplanen kan styres fra en hvilken som helst computer med internetadgang - hjemme eller på arbejde.